Få en professionel vurdering af, hvad din bil har brug for

Klargøring & Rengøring af Bil

Rengøring af bil i Horsens

Trænger din bil til en grundig rengøring, skal du snart aflevere den tilbage efter endt leasingperiode, eller skal bilen snart sælges videre? Der findes en række gode grunde til, hvorfor det er fordelagtigt at benytte sig af bilrengøring. Hos Horsens Klargøringscenter er vi eksperter i klargøring og rengøring af biler. Vi går langt for at gøre vores kunder tilfredse, og vi er altid opmærksomme på at levere et højt kvalitetsniveau i vores arbejde.

Hold din bil ren og lækker og øg gensalgsværdien – det giver både gevinst for dig samt for bilens nye ejer.

Klargøring og rengøring af leasingbiler

Når leasingbilen skal returneres efter endt leasingperiode, skal den naturligvis gøres pæn og ren, så den er klar til sin næste ejer. Overlad klargøringen af din leasingbil til en professionel, og spar penge ved at lade os klare opgaven.

Vi har det hele og kan både klare polering, rengøring og klargøring. Netop derfor er vores services optimale til leasingbiler, der er udkørte, og som skal klargøres, inden de skal videre til næste ejer.

Vi giver din bil en kærlig hånd, så du kan returnere den så god som ny efter endt leasingperiode.

Skal din bil rengøres og have den helt store tur?

En ny polering af bilen kan ofte være dét, der giver den sidste finish. Efter en hel sæson i forskelligt vind og vejr er det sjældent, at de lakerede overflader på bilen står lige skarpt. Med en polering renser vi lakken i dybden, så bilen igen får et flot, blankt udtryk. Du kan med fordel få givet din bil en polering i forbindelse med den yderligere klargøring, så du er sikker på, at den står helt skarp.

Vi har det hele og kan både klare polering, rengøring og klargøring. Netop derfor er vores services optimale til leasingbiler, der er udkørte, og som skal klargøres, inden de skal videre til næste ejer.

Vi giver din bil en kærlig hånd, så du kan returnere den så god som ny efter endt leasingperiode.

SÅDAN FUNGERER DET

01

BOOK TID

Ring, skriv eller udfyld kontaktformularen på kontaktsiden.

02

AFLEVERING

Aflever trygt din bil til klargøring, så vi kan få den til at se ud som ny igen.

03

AFHENTNING

Vi giver dig besked, så snart du kan hente din klargjorte bil på vores værksted.

Range Rover Headlights

Det betaler sig at passe godt på sin bil

Få en professionel vurdering.

Det kan være svært at vurdere, hvad din bil har behov for, eller hvilken behandling, der er nødvendig.

Hos os kan du til hver en tid komme ind og få en professionel vurdering af den mest optimale rengøring af din bil. Hvad end det er i forbindelse med endt leasingaftale, salg af bil eller at din bil bare trænger til en kærlig hånd.

LAD OS GØRE ARBEJDET FOR DIG

Har bilen brug for professionel rengøring?

Skal leasingbilen returneres, kan du trygt komme til os. Lad os gøre arbejdet for dig, så du slipper for at betale ekstra, når du afleverer bilen tilbage efter endt leasing periode.

Vi er eksperter i rengøring af biler.

Mercedes Cabin
Previous
Next